Home
Register
Login
Fade
Fade
Fade
Fade
Njoftim per plotesimin e formularit A1

Te gjithe maturantet, te paraqiten detyrimisht dt 20.03.2014, ne shkolle ne oren 08.00, per te kryer aplikimin online te formularit A1. Jane te lutur te gjithe maturantet qe neser kur te paraqiten te marrin me vete:

1. Karten e Identitetit ose certifikaten familjare. 2. Telefonin personal ( cel ).

Te gjthe maturantet qe do te vazhdojne studimet ne Arsimin e Larte Publik, te hartojne nje liste paraprake me te pakten 5 preferenca ( bisedojeni dhe keshillohuni me prinderit dhe te afermit tuaj ), per deget e arsimit te larte qe parapelqehen me shume nga kandidati, e orientuar gjithmone nga lloji i provimeve me zgjedhje qe keni zgjedhur, ne menyre qe te sigurohet maksimumi i pikeve.

KUJDES: Nqs nuk paraqiteni neser, humbisni te drejten perfundimisht per te marre pjese ne PMSH si dhe per te fituar te drejten e fitimit te nje dege ne arsimin e larte publik.

FALEMINDERIT.

 
VIZIONI I SHKOLLES

 

Shkolla jone te gjithe veprimtarine e saj mesimore dhe edukative, e perqendron tek nxenesi dhe ne arritjet qe deshirojne te kene ne perfundim te ciklit te shkollimit .Eshte e natyrshme qe e tere veprimtaria qe kryhet ne shkolle me tere kompleksitetin, shumedimensionalen dhe larmishmerine, orientohet drejt formimit dhe zhvillimit te nxenesve per te fituar njohuri dhe qendrime për rritjen personale dhe profesionale, duke përdorur burime të shumta dhe teknologjitë e ndryshme te informmimit dhe demostrimit. Besimi yne ne arsimimin e te gjithe nxenesve ne shkollen tone,eshte qe ne perfundim te shkolles, te kemi nxenes me aftesi te mireformuara sociale dhe nderpersonale, per te qene të përgatitur për të përmbushur sfidat e jetës dhe për t’i shërbyer të tjerëve.

Cilesite e mesiperme, drejtoria e shkolles bashke me stafin e mesuesve, i shpreh dhe i zhvillon permes bashkepunimit te drejtperdrejte dhe jo formal me nxenesit duke praktikuar metodologji ndervepruese, kreative dhe demostruese. Ne kete proçes drejtoria e shkolles, tregon kujdes se bashku me mesuesit, ne mireplanifikimin edhe zbatueshmerine e synimeve dhe objektivave mbeshtetes, gjithmone duke iu referuar kontigjentit real te nxenesve qe shkolla thith, me te gjitha cilesite dhe problematikat qe e karakterizon.Ne kete kontekst, ne e imagjinojme shkollen si nje vend ku mbizoteron klima pozitive dhe e sigurt, per te formuar dhe zhvilluar nxenes me aftesi te larta ne raport me standartet e kurikules qe zhvillohet dhe qe ndiqet efektivisht nga drejtoria e shkolles se bashku me te gjithe mesuesit, permes monitorimit dhe vleresimit te vazhdueshem ne raport me kohen.

small

 
Matura 2013-2014

Udhëzim Nr. 60, datë 26.12.2013 "Për zhvillimin e provimeve të Maturës Shtetërore 2014"

Ndryshimi i udhëzimit Nr. 60, për zhvillimin e provimeve të MSH 2014

Rregullore për procesin e Maturës Shtetërore 2014

Programet orientuese për Maturen Shtetërore14

Prezantim Matura 2014

Formulari A1_A1z Udhezuesi.

Koefiçientet e shkollave.

Koefiçientet e lendeve me zgjedhje

Formula e perllogaritjeve te pikeve

Udhezuesi teknik i aplikimit te formularit A1 dhe A1Z

Datat e provimeve te Matures Shteterore 2014.


 

 
Më shumë artikuj...
<< Fillo < Para 1 2 Tjetri > Fund >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Sondazh

A mendoni se eshte e nevojshme zhvillimi i konsultimeve ne oren e shtate!
 
Gjimnazi "Miranda Baku" Gostime
Faqa eshte ne nderitim e siper....
Ju lutemi na vizitoni me vone